Liikuntapaikat

Uikko uimala


Uikko on moderni uimala, jossa viihtyy ja liikkuu koko perhe. Lapsia palvelevat upea vesiliukumäki, kahluuallas ja ponnahduslauta. Uikossa on Uikko Café ja keilahalli.

Uikko keilahalli


Keilailu on laadukasta ajanvietettä ystävyksille ja ryhmille. Keilahallissa on modernit tilat myös lajin totisempaan harrastamiseen. Tarjolla  hohtokeilausta, jolloin radan baari on auki!

Uikko kuntokeskus


Liikuntakeskus Uikon alakerrassa ovat kuntosali- ja voimailutilat. Harrastamaan pääsee varsin edulliseen hintaan. Oma kulkukortti mahdollistaa harjoittelun vaikka vuorokauden ympäri.

Uikko Café


Uimahalli Uikon yhteydessä on 60-paikkainen, monipuolinen ja edullinen kahvila. Tarjolla on kahvia, tuoretta kahvileipää, salaatteja, herkullisia pikkulämpimiä, limsaa, jäätelöitä, makeisia ym. Voit ostaa kahvilatuotteitamme myös kotiin.

Kokoustilat aitio- ja saunapalvelut


Upea sauna-aitio ja kokoustila käytettävissäsi Uikko Areenan yhteydessä.

Uikko Snookerpöytä


Uikko Cafe:n aulatilassa on varattavissa snookerpöytä. Pelin ikäraja on 15-vuotta. Snookerpallojen lisäksi myös pool-pallot!
Tervetuloa kokeilemaan ja ihastumaan.

Uikko jäähalli ja areena


Uikko Areena on osa upeaa liikuntapalvelujen keidasta Nivalassa. Areena tarjoaa kaukalolajien lisäksi mahdollisuudet tapahtumien järjestämiseen. Areenan yhteydessä on upeat aitiosaunatilat edustustilaisuuksia varten ja Café, joka sammuttaa isommankin nälän ja janon.

Uikko Fysioterapiapalvelut


Fysio Ryhdikäs tarjoaa nykyaikaista ja yksilöllistä fysioterapiaa.