X

MOBO älypuhelinsuunnistus

MOBO on kiintorastien nykyaikainen versio ja se toimii Windows Phone, Android ja iPhone-puhelimilla. Lataa ilmainen sovellus ja kokeile mobiilisuunnistusta Nivalan keskustan alueella! Lähtöpaikka on Liikuntakeskus Uikon pihalla ja kattaa 14:sta rastia. Suunnistusrata on valmistettu Nivalan suunnistajien ja Nivalan Liikuntakeskus Oy:n kanssa yhteistyössä.

MOBO älypuhelinsuunnistus

Lataa ilmainen MOBO-sovellus puhelimeesi:
MOBO (mobo.osport.ee/app)

 

  1. Asenna ilmainen MOBO-sovellus puhelimeesi. Laitteessa pitää olla QR-koodin lukemiseen tarkoitettu ohjelma, esimerkiksi QuickMark (Android).
  2. Valitse kartan nimi ja odota kunnes kartta on latautunut puhelimeesi. Käytä sovelluksen kompassia ja karttaa löytääksesi rastit. Voit kiertää rastit haluamassasi järjestyksessä ja käydä niin monella rastilla kuin haluat. Älä mene tonteiksi merkityille alueille (oliivinvihreä väri kartalla) tai pelloille.
  3. Leimatessasi rastilla valitse sovelluksesta ”Leimaa” -painike ja ota kuva QR-koodista. Onnistunut leimaustieto siirtyy automaattisesti MOBOn verkkosivulle. Suunnistettuasi voit antaa palautetta radan lisätiedot/palaute -näkymässä ja omia leimauksia voi tutkia puhelimesta My MOBO-sivulta tai sovelluksen verkkosivuilta mobo.osport.ee.

Ohjevideo

Kartta Nivalan MOBO-rasteista