Nivalan liikuntakeskus | Uikko | Liikuntapaikat ja palvelut Nivalassa

Lokakuussa alkaa Uikon liikunnanohjaajien ohjaamat vesitreenit! Lue lisää tunneista alta ja valitse itsellesi sopiva tunti.

 

TUNTIKUVAUKSET:

  1. Aqua Power

Reipas tempoinen vesitreeni välineillä tai ilman. Tunnin tavoitteena on nostaa sykettä sekä kehittää voimaa ja kestävyyttä. 45 minuuttia kestävä harjoitus sisältää alkulämmittelyn, treeniosuuden ja loppuverryttelyn. Tunti sopii jo hieman vesijumppaan tottuneille jumppaajille/uimareille.

Maanantaisin klo 19.00–19.45 (45 minuuttia)

 

  1. Aqua Circuit

Vedessä tapahtuva kiertoharjoittelu. Tällä tunnilla pääset valitsemaan itse oman tahtisi ja temposi. Tunnin aikana tullaan tekemään eri pisteillä erilaisia vesijumppa liikkeitä vartalon suuria lihasryhmiä kuormittaen. Monipuolinen treeni kehittää sekä kestävyyttä, voimaa, kehonhallintaa ja koordinaatiota. Tunti sopii jo pidempään jumpanneille kuin myös aloittelijoille.

Tiistaisin klo 18.00–18.45 (45minuuttia)

 

  1. Aamu vesijumppa

Monipuolista liikuntaa vedessä välineillä tai ilman. Tunnilla tehtävät harjoitukset sopivat kaikenikäisille vesiliikunnasta pitäville, jotka haluavat liikkua tehokkaasti ja turvallisesti. Kaikki tunnin harjoitukset tehdään pohjassa seisten tai tangosta pitäen, jolloin uimataito ei ole tällä tunnilla välttämätön.

Keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 6.45–7.15 (30minuuttia)

 

  1. Ohjattu vesijuoksu

Haluatko oppia oikeanlaisen vesijuoksu tekniikan tai lisää vinkkejä vesijuoksutreeneihisi? Ohjatussa vesijuoksussa pääset turvallisesti harjoittelemaan oikeaa jalkojen ja käsien liikettä sekä eri vesijuoksutekniikoita juoksua tehostamaan. Tunnin aikana tehdään lisäksi erilaisia tempovaihteluita sekä harjoitteita vesijuoksuvyötä hyödyntäen. Vesijuoksemaan pääset mukaan uintilipun hinnalla!

Keskiviikkoisin klo 10.00–10.30 (30 minuuttia)