Nivalan liikuntakeskus | Uikko | Liikuntapaikat ja palvelut Nivalassa

Monitoimihalli

Nivalan monitoimihalli eli Nivala Areena tulee olemaan monessa mukana. Se on tapahtumien näyttämö, eri liikuntalajeja palveleva treenipaikka, kulttuurin ja eri harrastepiirien kohtaamispaikka.

Nivala Areena mahdollistaa kaikki tulevaisuuden tarpeet niin liikunnan, kulttuurin, taiteen kuin tapahtumien saralla, pitkälle tulevaisuuteen.

Nivalan Liikuntakeskus Oy:n mittava hanke valmistuu loppuvuodesta 2023.

Monitoimihallin varauksia alamme ottaa vastaan lähempänä vuoden 2023 loppua uudistuvan varauskalenterin kautta.

Mihin hallia voidaan käyttää?

Pelialueet täyttävät sääntövaatimukset, ja niihin on mitoitettu turva-alueet. Lajeja voivat olla muun muassa lentopallo, koripallo, käsipallo, salibandy, futsal, sulkapallo, tennis. Salin voi jakaa kolmeen lohkoon. Suunnitelmissa on tehdä sinne valmius hyppymontulle ja telinevoimistelulle.

Lajiharjoittelussa ja esimerkiksi oppituntien ja ryhmien ohjauksessa voidaan käyttää apuna kameroita. Tapahtumista ja otteluista voidaan tehdä suoria lähetyksiä.

Hallista on yhteys juoksusuoraan, jossa on paikat pituushypylle, ammunnalle ja heitoille. Sinne tulee myös kiipeilyseinä.

Sisääntulossa on pieni esiintymisalue ja niin kutsutut jättiläisen portaat eli katsomoksikin kelpaava harva portaikko. Sinne on mahdollista järjestää tapahtumia, joita voivat tuottaa liikuntakeskus, kaupungin kulttuuri- ja nuorisotoimet ja yksityiset toimijat.

Monitoimihallin kakkoskerrokseen tulee elektronisen urheilun pelisali, virtuaalinen liikuntasali, wc-tiloja, hissi, kabinetti, kuuluttamo ja kuvan ja äänen ohjaamo.

Suunnittelukuvia monitoimihallista

Nivala Areenan rakentamisessa ovat mukana

Nivala Areenan rakentajat