Nivalan liikuntakeskus | Uikko | Liikuntapaikat ja palvelut Nivalassa

MOBO-älypuhelinsuunnistus

Lataa ilmainen MOBO-sovellus ja kokeile mobiilisuunnistusta Nivalan keskustassa. Lähtöpaikka on Liikuntakeskus Uikon pihalla. Reitillä on 14 rastia. Suunnistusradan ovat valmistaneet Nivalan suunnistajat ja Nivalan Liikuntakeskus Oy yhteistyössä. MOBO on kiintorastien nykyaikainen versio ja toimii Windows Phone, Android ja iPhone-puhelimilla.

MOBO älypuhelinsuunnistus

MOBO-sovellus
MOBO (mobo.osport.ee/app)

  1. Asenna ilmainen MOBO-sovellus puhelimeesi. Laitteessa pitää olla QR-koodin lukemiseen tarkoitettu ohjelma, esimerkiksi QuickMark (Android).
  2. Valitse kartan nimi ja odota kunnes kartta on latautunut puhelimeesi. Käytä sovelluksen kompassia ja karttaa löytääksesi rastit. Voit kiertää rastit haluamassasi järjestyksessä ja käydä niin monella rastilla kuin haluat. Älä mene tonteiksi merkityille alueille (oliivinvihreä väri kartalla) tai pelloille.
  3. Leimatessasi rastilla valitse sovelluksesta ”Leimaa”-painike ja ota kuva QR-koodista. Onnistunut leimaustieto siirtyy automaattisesti MOBOn verkkosivulle. Suunnistettuasi voit antaa palautetta radan lisätiedot/palaute-näkymässä ja omia leimauksia voi tutkia puhelimesta My MOBO -sivulta tai sovelluksen verkkosivuilta mobo.osport.ee.

Ohjevideo

Kartta Nivalan MOBO-rasteista