Nivalan liikuntakeskus | Uikko | Liikuntapaikat ja palvelut Nivalassa

Nivalan harrasteakatemia

Harrasteakatemia toimintaa Nivalassa vuodesta 2018

Tietoa akatemiasta

Akatemiatoiminta on suunnattu Nivalan lukiossa ja JEDUssa opiskeleville nuorille kilpaurheilijoille, sekä teatterin ja musiikin harrastajille. Akatemia on aloittanut toimintansa Nivalassa syksyllä 2018 ja toimintaa kehitetään jatkuvasti. Ohjattua harjoittelua akatemian puitteissa on tarjolla monipuolisesti urheilun, teatterin ja musiikin parissa.

Akatemian tavoite on tukea nuorta tavoitteellisen harrastuksen ja koulunkäynnin yhdistämisessä. Toimintaan kuuluu mm. kahdet ohjatut aamutreenit viikossa, sekä valmentautumista ja harjoittelua tukevia luentoja. Akatemiatoiminta kerryttää opintoja niin lukion, kuin JEDUn oppilailla, mutta vaatii läsnäoloa harjoituksissa.

Akatemiavalmennusta on saatavilla tällä hetkellä joukkuelajien puolelta jääkiekossa, jalkapallossa, sekä pesäpallossa. Yksilölajien puolelta ovat mukana kestävyysurheilulajit, uinti, yleisurheilu, kuntosali, sekä muita yksittäisiä lajeja. 

Syksystä 2021 alkaen akatemiatoiminnassa ovat uutena mukana harrasteteatteritoiminta, sekä musiikin tuottaminen ja bänditoiminta. Näille ryhmille on myös ohjatut aamuharjoitukset kahdesti viikossa ja toiminta kerryttää opintoja. Akatemiaan voi ilmoittautua Nivalan lukion ja JEDUn akatemiainfoissa, tai suoraan yhteyshenkilöiden kautta.

Yhteystiedot

Harrastekoordinaattori
Miika Tenhunen
miika.tenhunen(at)nivala.fi
044 445 7415

Akatemiavalmentaja
Veijo Mursu
veijo.mursu(at)nivala.fi
044 377 9546

Akatemiavalmentaja (urheilu)
Anna-Kaisa Järviluoma
anna-kaisa.jarviluoma(at)edu.nivala.fi
040 561 2808

Takaisin ylös