Nivalan liikuntakeskus | Uikko | Liikuntapaikat ja palvelut Nivalassa

Nivalan harrasteakatemia

Harrasteakatemia toimintaa Nivalassa vuodesta 2018

Tietoa akatemiasta

Akatemiatoimintaa tarjolla Nivalan lukion ja JEDU-Nivalan opiskelijoille. Opiskelija pääsee akatemian puitteissa harjoittelemaan omaa harrastustaan koulupäivän aikana 1-2kertaa viikossa ja tämä kerryttää opintopisteitä molemmissa oppilaitoksissa.

Akatemiaopetusta järjestetään urheilulajeissa, tanssissa, teatteritaiteessa ja bänditoiminnassa.

Urheilulajeissa tiistaisin kaikkien lajiryhmien yhteiset fysiikkatreenit ja torstaisin oman lajin harjoitukset lajivalmentajan johdolla tai oman henkilökohtaisen harjoitusohjelman mukaan. Urheilijoilla on mahdollisuus erilaisiin testeihin, joilla saadaan tietoa suorituskyvyn kehittymisestä.

Tiistai ja torstai aamun harjoitusten jälkeen kaikille akatemialaisille tarjolla aamupalaa Nivalan Liikuntakeskuksen kahviossa klo. 9:30 – 10:00

Kaikki akatemialaiset saavat lukuvuoden ajaksi akatemiakortin, jolla pääsee vapaa-ajalla käyttämään veloituksetta Nivalan liikuntakeskuksen tiloja sekä saa alennusta fysioterapiapalveluista Fysio Ryhdikkäässä liikuntakeskuksella.

Akatemiaetuihin kuuluu lisäksi akatemian logolla varustettu vetoketjullinen pusero, jota voi käyttää mm. harjoituksissa ja vapaa-ajalla. Akatemiaan liittyminen ja akatemiatoiminta on opiskelijalle maksutonta.

Akatemiatoiminnan lukujärjestys:

Akatemialinjausviikonpäivä(t)kellonaika
UrheilulajitTi ja To08.00-09.30
TanssiTi ja To08.00-09.30
TeatteritaideTi ja To08.00-09.30
BänditoimintaTi08.00-09.30
   
   

Yhteystiedot

Akatemiakoordinaattori
Miika Tenhunen
miika.tenhunen(at)nivala.fi
044 445 7415