Nivalan liikuntakeskus | Uikko | Liikuntapaikat ja palvelut Nivalassa

Lasse Hoikka perusti Souvarit-yhtyeen Rovaniemellä jo vuonna 1978. Lasse on toiminut siitä lähtien yhtyeen tunnettuna laulajana ja keulakuvana.
Ryhmä tunnetaan useista kauniista Lappi-aiheisista lauluistaan ja levytyksiä orkesterilla onkin jo n. 600. Kulta-, platina- ja triplaplatinalevyjä Souvareilla on jopa 30 kappaletta – tuttuja hittejä vuosien varrelta ovat mm. Sinisenä lintuna, Pariiseja ja tietysti Sininen huivi. Souvarit on myös palkittu mm. Kullervo Linna säätiön palkinnolla. Vuoden 2023 lokakuussa ryhmä kiersi mittavalla Lasse Hoikka & Souvarit 45 vuotta -juhlakiertueella.

– ”45 vuotta esiintymistä on pitkä aika. Ajatus herättää kiitollisia tunteita, että näin pitkään on saanut tehdä keikkaa. Tanssikansa käy vielä tansseissa ja toivottavasti se perinne jatkuu vielä pitkään. Tälläinen suomalainen paritanssikulttuuri on kuitenkin ainutlaatuista koko maailmassa, joten pidetään siitä hyvää huolta”, Lasse Hoikka kuvaili kiertueen alla.
Souvareiden tarina on osoitus siitä, että suosioon noustaan kovalla työllä ja uskolla omaan työhönsä. Ryhmän suosion salaisuus piilee musiikissa, jossa on hyvät sävellykset ja sanoitukset, rytmit kohdallaan. Laulut syntyvät luonnosta, ihmisten läheisyydestä ja tunnelmasta. Niissä on sanomaa ja Souvareiden musiikkia voikin hyvin kuvailla muotokuvaksi lappilaisen ihmisen sielunmaisemasta.

Lasse Hoikka & Souvarit kokoonpanossa ovat mukana
Lasse Hoikka – laulu ja yhtyeen perustaja
Jouni Ruokamo – koskettimet ja laulu
Pauli Ruuskanen – basso, kitara ja laulu
Pasi Alakurtti – rummut
Marko Jolkkonen – hanuri, koskettimet ja laulu

Liput 35,00€
VIP 89,90€

Hintoihin sisältyy palvelumaksu

Lipunmyynti Lippu.fi ja Liikuntakeskus Uikko

Tapahtumasivut somessa

https://www.facebook.com/uikkonivala
@uikkonivala
@uikkonivala